Άμεση επέμβαση στη γήρανση


Με μια πρωτοποριακή αγωγή, mix&match, που επιβραδύνει τα σημάδια του χρόνου πριν καν εμφανιστούν, το επιστημονικό τμήμα του Οίκου Dior, ανατρέπει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την πρόληψη της γήρανσης της επιδερμίδας! Πρόκειται για τη νέα σειρά CaptureYouth, που ενεργεί σήμερα για να καθυστερήσει τα μελλοντικά σημάδια γήρανσης μέσα από καινοτόμες συνθέσεις από δραστικά φυσικά συστατικά, φιλικά με την επιδερμίδα και επαναστατικές υφές, που κλείνονται σε οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες.

Στην ολοκληρωμένη σειρά CaptureYouth θα βρεις μια κρέμα που καθυστερεί τα ορατά σημάδια του χρόνου και 5 συμπληρωματικούς ορούς, που μειώνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες μόλις εμφανίζονται. Με αυτόν τον τρόπο δρας προληπτικά στην επιδερμίδα σου και διατηρείται νεανική για περισσότερο χρόνο.

Η κρέμα

Η Age-Delay Advanced Crème, με απίστευτα ανάλαφρη υφή περιέχει στην σύνθεσή της την υψηλότερη συγκέντρωση της αντιοξειδωτικής Iris Florentina, η οποία μαζί με έναν συνδυασμό βοτάνων διεγείρει καθημερινά την εσωτερική αντίσταση της επιδερμίδας και έτσι παραμένει λεία και απαλή.

Οι οροί

Τα 5 σέρουμ της σειράς δρουν στοχευμένα αυξάνοντας την νεανική και σφριγηλή όψη της επιδερμίδας:

-Το Glow Booster με υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C επαναφέρει την λάμψη στην επιδερμίδας.

-Το Plump Filler, με υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζει σφιγηλότητα στο δέρμα.

-Το Matte Maximizer με λακτικό οξύ ελέγχει τους πόρους και προσφέρει ένα ματ αποτέλεσμα.

-Το Lift Sculptor, με ένα ευεργετικό μείγμα από πολυφαινόλες δίνει αποτέλεσμα lifting.

-Το Redness Soother με πεπτίδια βαμβακιού διορθώνει την ερυθρότητα και απαλαίνει τυχόν ερεθισμούς.

How to:

Επίλεξε έναν ή και δυο ορούς ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Άπλωσε τον ορό σε καθαρό πρόσωπο και συνέχισε με την κρέμα. Εναλλακτικά μπορείς να αναμείξεις 2- 3 σταγόνες ορού απευθείας στην κρέμα σου. Για εντατική θεραπεία εφάρμοσε έναν ορό και στη συνέχεια την κρέμα για 30 ημέρες ως αγωγή φροντίδας.

Πηγή: www.lifeguide.gr